Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Leon - Dinsdag 18 Oktober 2022

  Leren bank reinigen

  Je kunt eenvoudig zelf je leren bank reinigen. Het is wel belangrijk om te weten om welk type leer het gaat. Het type leeronderhoud is afhankelijk het leersoort. Voor alle leersoorten hebben wij onderhoudsmiddelen voor het beschermen, voeden en reinigen van het leder.

  Op onze pagina met leeronderhoud staan alle onderhoudsmiddelen. En in onze keuzehulp leer kun je eenvoudig zien welk leertype je hebt.

  Leren bank reinigen met leerreiniger voor alle leersoorten

  De Natural leather cleaner is een ideale milde reiniger. Deze milde en veilige lederreiniger is te gebruiken op alle ledersoorten. Reinigt effectief en verwijdert o.a. vlekken en oude, vervuilde lagen ledercrème. 

  Het gereinigde oppervlak bij voorkeur nabehandelen met een geschikt lederverzorgingsproduct bijvoorbeeld leather care & color of de leather care protect.

  Complete set om leer te reinigen

  leren bank reinigen met de leather care kit

  De leather care kit is ons meest verkochte onderhoudsset en kan op bijna alle leersoorten gebruikt worden. Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van leer. Het biedt bescherming tegen o.a. vocht, huidvet, transpiratie, vuil en UV-straling.

  De leather care kit is niet bruikbaar op geborsteld leer zoals nubuck en Vintage leer. Daarvoor zijn andere sets beschikbaar. Lees voor vintage ook onze blog vintage leer onderhouden.

  Vintage, geschuurd of Nubuck leren bank reinigen

  geschuurde leren bank reinigen met brushed leather care

  Voor geschuurd, Nubuck leer adviseren wij de Brushed Leather Care Kit. Deze complete set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het reinigen en beschermen van geschuurd leer tegen o.a. vocht, huidvet, tranpiratie en vuil.

  Wil je een vintage leren bank reinigen? Dan adviseren wij de vintage set van Keralux.

  Kleurcreme voor leer

  Om meer kleur toe te voegen aan het leer is de leercreme leather care & color een heel goed product. Als eerste moet je de leren bank reinigen. Hiervoor kun je het beste gebruik maken van de natural leather cleaner.

  Stap 2 is dan het aanbrengen van de leather care & color. Deze ledercreme brengt kleur terug in het leer en verzorgt het leer optimaal. En deze leercreme is beschikbaar in maar liefst 25 kleuren. Daarnaast is er ook leerverf verkrijgbaar.

  Ook deze leercreme is niet bruikbaar op geborsteld leer zoals nubuck en Vintage leer.

  Geschuurde leren bank impregneren

  Het reinigen van een nieuwe leren bank is niet nodig, maar bij geschuurd leer dient deze wel direct geïmpregneerd te worden. Bij een oudere bank moet je wel eerste je leren bank reinigen voordat je deze impregneert. Voor geschuurd leer zoals nubuck, suède, vintage en pilotenleer is er de Brused Leather Protection Spray. Deze leer impregneerspray laat een beschermlaag achter waardoor vloeistoffen zoals water, olie en vet zich niet aan het leer kunnen hechten. Mocht er toch een ongelukje gebeuren, dan kun je vloeistoffen makkelijk van de stof afdeppen met een tissue.

  News & updates

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »