Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Algemene voorwaarden

  Algemene voorwaarden
  Door de door u gekozen artikelen bij meubelonderhoud.nl te bestellen heeft u te kennen gegeven dat u met deze algemene voorwaarden akkoord gaat.

  Wanneer er onjuistheden staan vermeld in de door de meubelonderhoud.nl vermelde gegevens aan u, dienen deze z.s.m. aan meubelonderhoud.nl gemeld worden.

  Levertijden
  De levertijden van voorradige artikelen is normaal gesproken 1 á 2 werkdagen. De consument kan ten alle tijden contact opnemen met meubelonderhoud.nl om zich te laten informeren over de exacte levertijd van het bestelde product. Mocht de levertijd van het product langer dan 5 werkdagen zijn, zal meubelonderhoud.nl u hierover informeren.

  Annuleringen
  De levering van het product dient 30 dagen na bestelling bij de consument geleverd worden. Wanneer dit niet gebeurt kan de consument de koop onmiddellijk ongedaan maken. Dit geldt niet als meubelonderhoud.nl met de consument een andere levertijd overeen is gekomen.

  Na verzending van de bestelling is annulering niet meer mogelijk, anders dan gedurende de hierna te melden zichttermijn. Alle annuleringen dienen per e-mail aan meubelonderhoud.nl kenbaar te worden gemaakt. In de annulering dient u, uw naam met het ordernr. en uw rekeningnummer te noteren. Het rekeningnummer dient te corresponderen met het rekeningnummer waarmee u de betaling aan meubelonderhoud.nlgedaan heeft. Verdere voorwaarden betreffende het terug te betalen bedrag leest u in het hoofdstuk zichttermijn/afkoelingsperiode.


  Zichttermijn / Afkoelingsperiode
  Op onze producten zit standaard een zichttermijn van ten minste veertien werkdagen. Ingaande de dag na ontvangst door of namens de consument, tenzij onderling anders is overeengekomen.
  Binnen deze 14 werkdagen, heeft u de bevoegdheid de onderliggende overeenkomst met meubelonderhoud.nl te ontbinden. Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk (via E-mail) aan ons te melden. Na ons akkoord, krijgt u de adresgegevens en kunt u het product aan ons retourneren. U draagt hierbij zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden van de goederen, tenzij Meubelonderhoud.nl in gebreken is gebleven.

  De betaling, exclusief verzendkosten, die u heeft verricht op het moment dat u de overeenkomst met meubelonderhoud.nl heeft herroepen, zullen wij binnen 14 dagen nadat wij het door u geretourneerde product hebben ontvangen, aan u terug betalen.

  De geretourneerde producten moeten voor 100% verkoopbaar zijn. Er mag aan het geretourneerde product geen enkele wijziging zijn aangebracht. De verpakking moet ongeopend zijn en het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn.

  Meubelonderhoud.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door uw toedoen (anders dan door meubelonderhoud.nl) is beschadigd. Indien een product wordt geretourneerd, dat naar het oordeel van ons schade heeft opgelopen, die aan een handeling of nalatigheid van de consument is of anderszins voor uw risico komt, zal meubelonderhoud.nl u hiervan schriftelijk in kennis stellen.

  Meubelonderhoud.nl heeft het recht om de waardevermindering van het product, als gevolg van deze schade van het aan u terug te betalen bedrag in te houden. De afkoelingsperiode is dus geen proef- of testperiode.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »