Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Koffievlek verwijderen ➔ Tips van MeubelOnderhoud.nl

  Het internet staat vol met vele tips om snel een koffievlek te verwijderen. Daarnaast zijn er ook zeer goede vlekkenverwijders zoals de James Vlekkenwonder. Toon meer

  Merken

  Materiaal

  Prijs

  -
  1 Product
  15,95
  11,95
  James Vlekkenwonder - 250ml

  James Vlekkenwonder - 250ml

  Verwijdert vlekken zoals bloed, koffie, rode wij...
  Op voorraad
  11,95

  Koffievlek verwijderen met huis, tuin en keukentips.

  Het internet staat vol met vele tips om snel een koffievlek te verwijderen.

  1. Koffievlek verwijderen met zout;
   Strooi snel een ruime hoeveelheid (tafel)zout over de koffievlek. Laat het enkele minuten inwerken en veeg vervolgens het zout weg met een doek om de zichtbaarheid van de vlek aanzienlijk te verminderen en te voorkomen dat deze groter wordt.

  2. Koffievlek verwijderen met azijn;
   Dep de koffievlek met een doek gedrenkt in azijn, een potentieel effectief middel volgens velen. Laat het kledingstuk minstens een uur tot een nacht weken in een oplossing van azijn en water (verhouding 3:1) en was het daarna in de wasmachine. Houd er rekening mee dat deze methode een sterke geur kan veroorzaken.

  3. Koffievlek verwijderen met alcohol;
   Verwijder snel vlekken met ontsmettingsalcohol. Maak een doek vochtig met ontsmettingsalcohol en wrijf het op de koffievlek.
  4. Koffievlek verwijderen met babydoekjes;
   Gebruik babydoekjes om vochtige, verse koffievlekken te absorberen. Deze methode is alleen geschikt voor recente vlekken.

  5. Koffievlek verwijderen met Baking Soda;
   Baking soda is volgens sommigen een zeer effectief middel. Maak het kledingstuk vochtig met een koude doek, strooi baking soda over de vlek, laat het even intrekken en wrijf het vervolgens zoveel mogelijk schoon met een droge doek. Hoewel de vlek mogelijk niet volledig verdwijnt, wordt het verwijderen ervan in de wasmachine vergemakkelijkt.

  Koffievlek verwijderen met James Vlekkenwonder

  De James Vlekkenwonder is een krachtpatser als het gaat om het verwijderen van vlekken. Naast het verwijderen van koffievlekken verwijdert het ook vlekken op basis van rode wijn, thee, fruit en bloed.

  De vlekkenwonder helpt je o.a. met koffievlekken verwijderen uit tapijt, karpetten en meubelstof van zowel natuurlijke en synthetische materialen. 

  Product review; "Wat zijn we blij met jullie vlekkenwonder! Onze oude koffievlek in de vloerbedekking (zit al 4 jaar en na vanalles te hebben geprobeerd) is dankzij jullie spul er nu uit! Wel 3 keer het spul erop gedaan met het mooie resultaat dat je het nu niet meer ziet, super blij mee!" G Buijtenhuis  

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »