Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Leon - Dinsdag 18 Juli 2023

  Leren stoel verven

  Je leren stoel verven met ledercrème of lederverf

  In de loop van de tijd kan de kleur van leer vervagen door gebruik, zon en/of uitdroging. Als de leren stoel verder nog in goede staat is, is het natuurlijk niet nodig om deze te vervangen door een nieuwe er zijn namelijk genoeg goede middelen op de markt om de kleur terug te brengen. Je kunt zelf je leren stoel verven met ledercrème of lederverf.

  Gebruikte leren stoel verven met kleur ledercrème

  Mochten er kleine beschadigingen in het leer zitten zoals haarscheurtjes en krasjes of het leer begint de kleur te verliezen, dan kun je deze het beste behandelen met de juiste kleur ledercrème. Nieuw leer kun je het beste behandelen met kleurloze ledercrème. Onze Leather Care & Color ledercreme is beschikbaar in 25 kleuren, zo kun je de leren stoel verven in de juiste kleur. Voor gebruik van de leer crème altijd eerst zorgen dat het leer goed gereinigd is. Dit kan met een leather cleaner.

  Voorbeeld; leren stoel verven in cognac kleur

  Formeel is de leather care & color geen leerverf, maar een ledercrème met kleur herstellende werking. Echte leerverf gaan wij verderop in dit artikel behandelen, maar wij adviseren altijd eerst leather care & color te gebruiken voordat je overgaat op eventuele leerverf.

  Leren stoel verven

  Links; onbehandelde stoel. Rechts; behandelde stoel met leather care & color.

  Bovenstaande foto's zijn van een zakelijke klant. Deze klant heeft eerst een paar stoelen behandeld en daarna maar liefst 121 leren stoelen. Leather care & color in de kleur cognac is hierbij gebruikt. Helemaal bovenaan deze pagina staat ook een afbeelding van 2 andere stoelen van deze zelfde klant. Ook daar is goed het verschil te zien tussen de onbehandelde en de behandelde stoel.

  Leer verf beschikbaar in 12 kleuren

  Wil je zelf je leren stoel verven? Dan raden wij de ledercrème aan. De leerverf raden wij aan als er geen andere oplossing is.

  De echte leerverf, leather color Revive, hebben wij in 12 kleuren beschikbaar. Deze leerverf is een zeer professionele watergedragen lederreparatieverf met een zijdemat eindresultaat. Deze leerverf is geschikt bij craquelé, slijtage en/of verkleuring door zonlicht. Het is een goed hechtende leerverf en je kleurt het leer hiermee in de originele staat. Voor gebruik het leer goed reinigen en ontvetten. Het ontvetten van het leer kan met de Leather Degreaser. Deze worden ook in combinatie aangeboden.

  Twijfel je over het verven van je stoel?

  Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor advies. Ook kun je onder dit artikel reageren met een vraag, dan komen wij daar per e-mail op terug. 

  • Wagenmans Wonen

   Geplaatst op dinsdag 13 februari 2024 10:02

   Leather Color Revive is een leerverf dat de kleur herstelt van leder bij o.a. craquelé, slijtage en/of verkleuring door zonlicht. De goed hechtende lederverf geeft het leder zijn oorspronkelijke kleur terug. Deze leerverf is niet geschikt om een meubel van kleur te veranderen omdat het eindresultaat niet te garanderen is. Wij zouden dit dus niet adviseren om te doen.

  Toon meer

  News & updates

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »