Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Leon - Dinsdag 28 December 2021

  Krassen PVC vloer herstellen

  Wij helpen je met het herstellen van pvc vloer krassen, want waar geleefd wordt ontstaan nu eenmaal krassen op de pvc vloer. Met onze producten helpen wij je PVC vloer krassen te herstellen.

   

  Oppervlakkige krassen PVC vloer herstellen

  Voor het herstellen van oppervlakkige krasjes en strepen in de PVC vloer hebben wij het product James vloerreiniger beschermt en herstelt opgenomen in ons assortiment. Deze james vloerreiniger herstelt kleine krassen pvc vloer volledig. 

   

  Met slechts één flacon moeten de oppervlakkige krasjes volledig herstelt zijn. Onze tip is dan ook probeer het eerst op te lossen met James vloerreiniger beschermt en herstelt voordat je iets anders probeert.

   

  PVC strook vervangen

  Wist je dat het ook mogelijk is om één strook van je PVC vloer te vervangen? Stel de krassen zijn zo diep dat bovenstaande oplossing geen oplossing blijkt te zijn. Dan is het mogelijk om één strook PVC vloer te vervangen door een nieuwe strook. Dit moet dan uiteraard dezelfde strook zijn als de rest van de PVC vloer. Maar het is dus een optie, mochten de pvc vloer krassen niet te herstellen zijn. Wij adviseren je in dat geval contact op te nemen met de partij die de vloer heeft gelegd.

   

  Periodiek onderhoud PVC vloer

  Als de PVC vloer krassen herstelt zijn adviseren wij je gebruik te maken van ons PVC onderhoud. Vanuit James adviseren zij de James vloerreiniger schoon en snel droog. Wij krijgen echter ook zeer goede reacties op MFlor cleaner mat en op onze eigen merk pvc reiniger

   

  Voorkom nieuwe krassen

  Op plekken met bureaustoelen adviseren wij een doorzichtige mat om krassen van de wieltjes te voorkomen, deze vloerbeschermers vind je onder andere bij Ikea. Op zoek naar een groot assortiment vloerbeschermers? Kijk dan eens bij Scratch No More en ontvang 5% korting met onze scratch no more kortingscode

  News & updates

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »