Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Leon - Zondag 26 Maart 2023

  Bank reinigen

  Zelf je bank reinigen

  Natuurlijk kun je een bedrijf inhuren om je bank te reinigen, maar je kunt ook zelf je bank reinigen. Wij adviseren een textielreiniger / vlekkenverwijderaar op waterbasis. Test de reiniger altijd op een onopvallende plaats zodat je het stof kan testen op kleurechtheid.

  Je bank reinigen met Textile Cleantex

  Wij adviseren de Textile Cleantex van Royal Furniture Care. De Textile Cleantex is een hele goede textielreiniger. Het verwijdert vlekken op basis van dranken, voedingsmiddelen en af- en uitscheiding van zowel mens als zoogdier.

  Je kunt meer dan je bank reinigen met deze cleantex. De Cleantex is namelijk ook bruikbaar op andere meubelstoffen zoals; tapijt, gordijnen, boxsprings, tuinkussens en autobekleding.

  Bank reinigen met cleantex

   

  Bank reinigen en impregneren

  Vlekken voorkomen is uiteraard beter dan deze reinigen. Je kunt ook zelf je bank impregneren tegen vuil en vlekken, maar daarvoor moet deze wel eerst schoongemaakt zijn. Beide producten, zowel de Textile Cleantex als impregneerspray, zijn in één set verkrijgbaar. De Textile Care kit is bruikbaar voor 2 tot 3 zitplaatsen. De Textile Care kit XL is goed voor 5 tot 7 zitplaatsen.

  Bank reinigen en impregneren

   

  News & updates

  Recente artikelen