Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Leon - Dinsdag 30 Juni 2020

    Vilt onder stoel

    Schroefvilt onder stoel

    Schroefvilt is bij ons het meest verkochte vilt voor onder stoelen en banken. Deze grijze schroefvilt is leverbaar in diverse afmetingen. Deze vilt is leverbaar met een diameter van 18, 20, 24, 28 en 35 mm.

     

    Het grote voordeel van schroefvilt is dat deze vastgedraaid worden in de poot en daardoor goed vast zitten aan de stoel en / of bank. Dit is goed te doen bij poten van hout, of poten waarbij de mogelijk tot schroeven mogelijk is. Diverse fabrikanten maken dit mogelijk waardoor het ook bij niet houten poten kan. Echter is het niet altijd mogelijk en dan kom je uit bij de zelfklevende viltjes of bij de viltstroken die je zelf op maat moet knippen.

     

    Schroefvilt

     

    Meubelglijders nylon

    De witte nylon meubelglijders zijn voorzien van een spijker en leverbaar in 20, 25 en 30 mm doorsnede. Plaats dit type vilt onder stoel door middel van de spijker met nylon in de stoelpoot te slaan.

     

    Nylon meubelglijders / vilt onder stoel

     

    Zelfklevend vilt onder stoel

    Je kunt het beste zelf klevend vilt onder stoel plakken als het oppervlakte goed is ontvet. Dit omdat het in tegenstelling tot het schroefvilt en de meubelglijders geen andere houvast heeft dan het kleefmiddel. Daarnaast moeten de contactpunten voor het beste resultaat recht en vlak zijn.

     

    Zelfklevend vilt is leverbaar in een diameter van 17 mm, 22 mm en 28mm en alleen leverbaar in het bruin.

     

    anti krasvilt

     

    Vilt op maat knippen

    Viltstroken zijn er om zelf op maat te knippen. Daardoor passen ze vrijwel altijd bij de oplossing die jij in gedachten hebt. Qua werking zijn ze gelijk aan de het kopje zelfklevend vilt onder stoel. De contactpunten moeten voor het beste resultaat recht en vlak zijn en ook de ondergrond moet ontvet zijn. De stroken zijn leverbaar in 10x100cm en 5x100cm. Bij 10x100 cm krijg je 1 strook en bij 5x100 cm krijg je 2 stroken. In oppervlakte zijn ze dus gelijk aan elkaar en daarom in prijs ook. Deze vilt onder stoel stroken zijn leverbaar in het wit en bruin.

    viltstroken

    News & updates

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »