Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  AI - Donderdag 8 December 2022

  PVC vloer dweilen

  Een PVC vloer dweilen is een goede manier om uw vloer te onderhouden en schoon te maken. PVC vloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en gemak van onderhoud. Bij het dweilen van een PVC vloer is het belangrijk om een milde, niet-schurende reinigingsmiddel te gebruiken om de vloer te beschermen tegen krassen en beschadiging. Wij adviseren onze PVC reiniger.

  Begin met het stofzuigen of vegen van de vloer om losse stof en vuil te verwijderen. Dit helpt om krassen en beschadigingen te voorkomen tijdens het dweilen. Zorg ervoor dat u alle hoeken en randen goed bereikt.

  Vervolgens kunt u een milde, niet-schurende reinigingsoplossing gebruiken om de vloer mee te dweilen. U kunt hiervoor een speciaal PVC vloerreinigingsmiddel gebruiken. Gebruik nooit bleekmiddel of schurende schoonmaakmiddelen op uw PVC vloer, omdat dit kan leiden tot krassen en beschadiging.

  Breng de reinigingsoplossing aan op de vloer met een vochtige dweil of mop. Begin in een hoek van de kamer en werk uw weg naar buiten. Maak kleine, overlapping cirkelvormige bewegingen om ervoor te zorgen dat u de hele vloer grondig reinigt. Zorg ervoor dat u de dweil of mop regelmatig uitwringt, zodat de vloer niet te nat wordt.

  Laat de vloer vervolgens goed drogen voordat u hem weer gaat gebruiken. Gebruik eventueel een zachte doek om overtollig vocht op te nemen.

  Met regelmatig dweilen en het gebruik van onze PVC Reiniger, kunt u ervoor zorgen dat uw PVC vloer er lang mooi en glanzend uit blijft zien. Het is ook belangrijk om de vloer te beschermen tegen vlekken en schade door directe zonlicht en scherpe voorwerpen. Zo blijft uw PVC vloer jarenlang in topconditie.

  PVC vloer dweilen

  News & updates

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »