Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Stoelpoot beschermers

  Stoelpoot beschermers

  Op zoek naar de beste stoelpoot beschermers van dit moment? Wij hebben stoelpoot beschermers voor zowel houten poten, kunststof poten, holle poten en poten met schroefdraad. Daarnaast vind je onder het kopje overige stoelpoten nog enkele minder voorkomende stoelpoot beschermers.

  Naast de bovengenoemden stoelpoot beschemers hebben wij ook stoelpoot beschermers voor sledebuizen.

  100% krasvrije stoelpoot beschermers

  Wij verkopen de beste stoelpoot beschemers van dit moment. Scratch No More heeft namelijk heel veel onderzoek gedaan naar hoe deze hoogwaardige beschermers krasvrij kunnen zijn. Deze krasvrije beschermers zijn eenvoudig te monteren onder een stoel- en tafelpoten en voorkomt krassen aan de vloer.

  Scratch No More heeft een 100% krasvrije oplossingen om de vloer te beschermen. Deze stoelpoot beschemers zijn duurzaam geproduceerd en gaan lang mee. Bij vervangen zijn ze makkelijk te vervangen met losse onderdelen, je hoeft allen het beschermvoetje te vervangen. Dat scheelt werk en geld bij het vervangen.

  Alle beschermvoetjes van scratch no more zijn geluidsdempend. Wij raden dan ook de stoelpoot beschermers van Scratch No More aan.

  stoelpoot beschermers

  afbeelding van de Footfix hollow voor holle poten