Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Lisah - Zondag 24 Februari 2019

  Suède meubel schoonmaken en onderhouden

  Suède meubel schoonmaken en onderhouden

  Suède is een prachtig materiaal,  dat zowel voor een gezellige als luxe uitstraling zorgt. Het suède meubel mooi en fris houden vraagt echter om een speciale aanpak. In deze blog leggen we uit hoe uw suède meubel kunt schoonmaken en kunt onderhouden. 

   

  Wat is suède?

  Suède wordt gemaakt van de binnenkant van leer, die niet de opperhuid toont. Suède is hierdoor minder duurzaam, maar wel zachter dan gewoon leer. Suède heeft een geborstelde structuur en lijkt wel wat op stof, wat het geschikt maakt voor het fabriceren van kleding. 

   

  Suède meubel schoonmaken met de Leather Care Kit

  Om uw suède schoon te maken en te onderhouden kunt u de Leather Care Kit voor geschuurd leder gebruiken. Deze verzorging set is geschikt voor het beschermen, voeden en reinigen van geschuurd, geborsteld of veloursachtig leer.  De producten van deze set beschermen het leer tegen o.a. vocht,  huidvet, transpiratie en vuil.

   

  Gebruiksaanwijzing Leather Care Kit:

  Uw nieuwe suede meubel kunt u direct impregneren met de Leather protector. Gebruik leder reinigen en beschermen met Leather vintage Lotion. Het leder na droging met ronddraaiende bewegingen opborstelen met de nubuckspons. Nabehandeling Nubuck tijdig behandelen met één van de producten uit de set.

   

  Leather Protector

  Breng de leather protector aan op een schone basis. Deze leerbeschermer is special voor geschuurde leersoorten als nubuck, suede, vintage en pilotenleer. De Leather Protector beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie en vet. Door het beschermend laagje zorgt ervoor dat vloeistoffen eenvoudig opgedept kunnen worden.

   

  Vintage lotion

  Dit product biedt extra bescherming tegen het indringen van vocht en vuil. Ook heeft het een reinigende werking, verfrist en verdiept het de kleur van het leer en wordt het leer erdoor gevoed.

   

  Nubuckspons

  De nubuckspons gebruik je om lichte, oppervlakkige vervuiling uit het leer te verwijderen. Ook is deze spons geschikt om het veloursachtige uiterlijk van het leer te behouden of te herstellen. Doe dit met ronddraaiende bewegingen, zonder teveel druk uit te oefenen. Borstel uw leder minimaal 1x per maand met de nubuckspons en stofzuig uw meubel wekelijks (met het mondstuk). 

  News & updates

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »