Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Zondag 5 Mei 2019

    statische bank - maak hem anti statisch

    Statische bank - maak hem anti statisch

    Is je bank statisch geladen? En krijg je met regelmaat een schok als je de statische bank aanraakt? Dan hebben wij de oplossing met de Anti Static spray van Royal Furniture Care om de statische bank minder statisch te maken.

     

    Anti statisch spray van Royal Furniture Care

    De Textile Anit Static spray van Royal Furniture Care vermindert de statische lading van je bank, maar is ook bruikbaar voor andere meubelstoffen, maar ook voor tapijt, gordijnen, boxsprings, tuinkussens en autobekleding. De Anti statische spray vermindert het aantrekken van stof en beschermt tegen de opbouw van statische elektriciteit. De spray is bruikbaar op zowel natuurlijke als synthetische vezels.

    Wij raden je altijd aan om het voor gebruik op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Eerst goed laten drogen voor het vergelijken en het verder toepassen van de spray. Tijdens en na gebruik van de Anti Static Spray de ruimte goed ventileren.

    Anti statische spray

    • Lena

      Geplaatst op zondag 29 maart 2020 16:48

      Hoi, wij hebben een bank van fluwelen stof die erg statisch is. Het doet letterlijk pijn als we elkaar aanraken. Kunnen wij deze spray ook gebruiken voor onze bank, zonder dat we de stof beschadigen. De glans etc. Vriendelijk bedankt.

    Toon meer

    News & updates

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »