statische bank - maak hem anti statisch

 • Geplaatst op
 • 0
statische bank - maak hem anti statisch

Last van een statische bank? Dan hebben wij de oplossing met de Anti Static spray van Royal Furniture Care om de statische bank minder statisch te maken.

Statische bank - maak hem anti statisch

Is je bank statisch geladen? En krijg je met regelmaat een schok als je de statische bank aanraakt? Dan hebben wij de oplossing met de Anti Static spray van Royal Furniture Care om de statische bank minder statisch te maken.

 

Anti statisch spray van Royal Furniture Care

De Textile Anit Static spray van Royal Furniture Care vermindert de statische lading van je bank, maar is ook bruikbaar voor andere meubelstoffen, maar ook voor tapijt, gordijnen, boxsprings, tuinkussens en autobekleding. De Anti statische spray vermindert het aantrekken van stof en beschermt tegen de opbouw van statische elektriciteit. De spray is bruikbaar op zowel natuurlijke als synthetische vezels.

Wij raden je altijd aan om het voor gebruik op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Eerst goed laten drogen voor het vergelijken en het verder toepassen van de spray. Tijdens en na gebruik van de Anti Static Spray de ruimte goed ventileren.

Anti statische spray

Reacties

 1. Leon Jansen Leon Jansen

  Cindy, je hebt inmiddels een flesje gratis kunnen bestellen! Wij zijn erg benieuwd naar je bevindingen zodat wij deze week met onze andere bezoekers kunnen delen.

 2. Leon Jansen Leon Jansen

  Beste Linda, je hebt inmiddels een kortingscode in je mail zitten om het gratis uit te proberen! :-)

 3. Linda Peer Linda Peer

  Ik wil graag de anti static spray uitproberen. Ik heb sinds paar maanden een nieuwe bank en als je over de stof heen wrijft knettert het of wanneer krijg je nadien te maken met een vonk! Ik ben dus haastig op zoek naar een goed product die dit probleem verhelpt

 4. Cindy Leenaerts Cindy Leenaerts

  Sinds gister een nieuwe bank (van een soort van ‘alcantara’) gekregen, maar hij is enorm statisch. Met name Haren van de hond trekken naar de bank en ‘plakken’ hier aan vast. Ik word er nu al knetter van. Is dat hiermee op te lossen?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden