Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Leon - Maandag 1 April 2024

  Scratch no More kortingscode

  5% korting op het gehele Scratch No More assortiment. Geen nieuwsbrief inschrijving nodig, 5% korting met de Scratch No More kortingscode SNM5.

  Het Scratch No More assortiment

  Stoelpootdoppen speciaal ontwikkelt voor stoelpoten. Er zijn oplossingen voor poten met schroefdraad, holle poten, houten en kunststofpoten en overige poten zoals kogel.

  scratch-no-more-poten Scratch No More holle potenVloerbescherming schroefdraad scratch no moreoverige poten bescherming scratch no more

  Buisframe stoelpoten vloerbeschermers; zowel voorde rechte / rechthoekige buisframe stoelen als ook voor de ronde bruisframe stoelen.

  vierkante sledebuizen vilt van scratch no moreronde sledebuizen vilt van scratch no more

  Wielen; zoals bureaustoelwielen, zwenkwielen en andere wielen van scratch no more.

  Wielen van scratch no more

  Losse beschermvoetjes; scratch no more is makkelijk te vervangen als dat nodig is. Daarvoor zijn er losse onderdelen beschikbaar.

  Losse beschermvoetjes van Scratch No More

  Waarom Kiezen voor Scratch No More?

  ✔ Voorkom krassen: Krasschade is een veelvoorkomend probleem bij het verschuiven van stoelen en meubels. Scratch No More voorkomt dit probleem effectief door het plaatsen van kwalitatief zeer hoogwaardige stoelpootdoppen en vloerglijders. Zo blijven je vloeren er als nieuw uitzien.

  ✔ Absoluut Krasvrij: Scratch No More geeft je de garantie dat je vloeren absoluut krasvrij blijven. De stoelpootdoppen zijn ontworpen met zorgvuldig geselecteerde materialen die je vloer beschermen tegen krassen en beschadigingen.

  ✔ Duurzaamheid: Bij Scratch No More wordt veel waarde gehecht aan duurzaamheid. De Scratch No More producten worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd en gaan lang mee. Zo draag je niet alleen zorg voor je vloeren, maar ook voor het milieu.

  ✔ Compleet Systeem: Scratch No More biedt je een compleet systeem dat geschikt is voor de meest voorkomende meubelen. Of je nu stoelen, tafels, of andere meubelstukken wilt voorzien van krasvrije oplossingen, wij hebben de juiste oplossing voor je.

  ✔ Eenmalige Montage: Het installeren van Scratch No More stoelpootdoppen is een eenmalige klus. Je hoeft je geen zorgen te maken over frequente vervanging. Onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan, zodat je jarenlang van bescherming kunt genieten en de berschermvoetjes zelf zijn eenvoudig te vervangen, zonder dat het geheel vervangen moet worden.

  ✔ Verwisselbaar Beschermvoetje: Mocht er onverhoopt toch slijtage optreden aan de beschermvoetjes, dan kun je deze eenvoudig en snel verwisselen. Zo blijft de bescherming van je vloeren altijd optimaal.

  ✔ Geluiddempend: Naast krassen voorkomen, zijn onze beschermvoetjes ook geluiddempend. Dit betekent dat je meubels geruisloos over je vloeren kunt schuiven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over storende geluiden.

  Kortom, Scratch No More biedt niet alleen uitstekende bescherming voor je vloeren, maar ook een scala aan voordelen, waaronder duurzaamheid, gemak in gebruik, en geluiddempende eigenschappen.

  News & updates

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »