Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Zaterdag 6 Juni 2020

  PVC vloer schoonmaken

  PVC vloer schoonmaken met PVC cleaner en polish

  PVC vloeren zijn de laatste jaren zeer populair. Door de vele keuzes in printen, slijtvast materiaal en het makkelijk schoonmaken zie je de PVC vloer op steeds meer plaatsen terugkomen. In deze blog, pvc vloer schoonmaken, leggen we je uit hoe je in 4 stappen je pvc vloer gronding kunt schoonmaken.

   

  Extra PU beschermlaag aanbrengen

  De PVC vloeren worden in de fabriek al voorzien van een PU beschermlaag, toch adviseren wij om de vloer te voorzien van een extra beschermlaag. Dit zodat aanhechtend vuil zich sneller laat verwijderen en ook zodat eventuele kleine krasjes scheller hersteld worden en dat zorgt ervoor dat de PVC vloer een langere levensduur krijgt.

  PVC is een sterk materiaal en is dus goed te stofzuigen. Wij adveriseren naast stofzuigen ook om de vloer wekelijks te reinigen met een dweil of wismop. Gebruik hiervoor de speciale pvc cleaner en meng dit met lauw water.

   

  Hoe vaak pvc vloer dweilen?

  Voor huishoudelijk gebruik van de pvc vloer adviseren wij om 1 x per jaar grondig pvc onderhoud te doen. Hierbij gebruik je naast de pvc cleaner ook de pvc polish.

   

  PVC vloer schoonmaken in 4 stappen

  Voor het schoonmaken van een pvc vloer gebruiken wij 2 producten, namelijk de pvc cleaner en de pvc polish van mFlor. Deze zijn speciaal voor de matte pvc vloer ontwikkeld. Daarnaast heb je een dweil of wismop en een grote emmer nodig.

  1. Start met het grondig reinigen van de pvc vloer. Neem de vloer eerst droog af.
  2. Voeg 4 dopjes mFlor Cleaner toe aan 5 liter water. Reinig vervolgens de pvc vloer met de oplossing en wacht vervolgens tot de pvc vloer geheel droog is.
  3. Gebruik vervolgens een schonen katoenen wisdoek voor het aanbrengen van de polish. Deze mFlor Polish voorzichtig omschudden voor gebruik en onverdund aanbrengen op de pvc vloer. Zorg ervoor dat de wismop voldoende verzadigd is en breng de eerste laag polish gelijkmatig aan de op pvc vloer. Laat de pvc vloer daarna ongeveer 90 minuten drogen.
  4. Breng vervolgens een 2e laag polish aan en na het aanbrengen van de 2e laag +/- 3 uur wachten voordat je de vloer betreedt.

   

  PVC onderhoudsproducten:

  pvc cleanerpvc polish

   

  News & updates

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »