Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Leon - Woensdag 16 Juni 2021

    Kras houten tafel verwijderen

    Een kras in je houten tafel is erg vervelend en simpelweg niet mooi. Er zijn meerdere manieren om de kras uit de houten tafel te krijgen en dit is afhankelijk van de diepte van de kras. Is het een oppervlakte kras, dan is dit goed bij te werken met behulp van de hout bijwerkstift. Zit de kras dieper en is er een stukje uit het hout, dan raden wij onze hout repair set aan.

     

    Bijwerkstift hout om oppervlakkige kras houten tafel te verwijderen

    De hout bijwerkstift is uitermate geschikt voor oppervlakkige krassen. De hout bijwerkstift is een functionele en handige bijwerkstift met een dekkende NC-lak. Ideaal voor kleine oppervlakkige (kleur) beschadigen en is verkrijgbaar in 19 kleuren.

     

    Hoogglans hout bijwerken

    Speciaal voor hoogglans hout zijn er ook hoogglans hout bijwerkstiften verkrijgbaar. Deze bijwerkstiften verkrijgbaar in hoogglans wit, hoogglans zwart en hoogglans donker grijs.

     

    Grotere beschadiging houten tafel bijwerken

    Speciaal voor de wat grotere beschadigingen in hout is er de wood repair set. Deze kleurt niet alleen de kras bij, maar kan dit ook vullen zodat de oneffenheden verdwijnen. Deze hout reperatie set is verkrijgbaar in 4 varianten; Mahonie-kersen kleuren, Leem eiken (lichtgrijs – middengrijs), beuken vuren  grenen en eigen noten koloniale kleuren.

     

    News & updates

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »