Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Leon - Donderdag 21 Oktober 2021

  Koffievlek tapijt verwijderen

  Afhankelijk van hoe hardnekkig de koffievlekken in het tapijt zitten adviseren wij een oplossing. Een verse koffievlek kun je soms zonder schoonmaakmiddelen verwijderen. Bij hardnekkige koffievlekken in het tapijt heb je wel extra schoonmaakhulp nodig.

  Verse koffievlek tapijt verwijderen

  Zitten de koffievlekken net in het tapijt? Probeer ze dan te verwijderen met deze stappen.

  1. Vaste bestanddelen zoveel mogelijk verwijderen met een lepel.
  2. Vervolgens direct een badstof handdoek natmaken met koud water, uitwringen en op de vlek plaatsen.
  3. Laat de badstof handdoek liggen zonder te kijken. Als de handdoek verzadigd is, deze vervangen tot de vlek niet meer afgeeft. Laat dan de handdoek liggen tot deze droog is.
  4. Als er na de behandeling vlekken achterblijven, laat deze dan drogen en vervolg de behandeling dan met James Vlekkenwonder. (zie onderstaande oplossing).

  Hardnekkige koffievlek tapijt verwijderen

  Om hardnekkige koffievlekken uit tapijt te verwijderen adviseren wij James Vlekkenwonder. Test James Vlekkenwonder altijd op een onopvallende plaats op kleur- en materiaalbestendigheid: aanbrengen, laten drogen en beoordelen.

  Verdeel James Vlekkenwonder op de droge vlek door de opening op de vlek te plaatsen. James vlekkenwonder werkt ca. 12 uur door. Laat de vlek drogen en indien nodig behandeling herhalen. Lees voor verdere instructies de gebruiksaanwijzing op het etiket.

  Wat zeggen andere klanten over James Vlekkenwonder?

  "Grandioos! Schoonmaakmiddel werkt subliem, ben er erg blij mee!"

  "Super reiniger van hardnekkige vlekken. Vergeet niet na indruppelen van de vlekken met de hand het te verdelen en af te dekken met een klamme lap."

  James vlekkenwonder

  James Vlekkenwonder verwijderd behalve koffievlekken tapijt ook vlekken op basis van limonade, likeur, cola, cacao, vruchtensap, ketchup, zuivelproducten, gras, urine en watervlekken uit zowel tapijt als stoffen banken.

  News & updates

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »