Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Leon en AI - Maandag 5 December 2022

  Kattenpis verwijderen uit tapijt

  Het verwijderen van kattenpis uit tapijt kan een moeilijke taak zijn, vooral als het urine niet snel wordt opgemerkt en verwijderd. Kattenurine kan sterk ruiken en kan permanente vlekken en geurtjes achterlaten in tapijt als het niet goed wordt behandeld.

  Om kattenpis uit tapijt te verwijderen, is het belangrijk om snel te handelen. Probeer zo veel mogelijk urine op te nemen met een schone, absorberende doek of papieren handdoeken. Druk zachtjes op het tapijt om zoveel mogelijk urine op te nemen.

  James Vlekkenwonder onverdund aanbrengen op de droge vlek door de opening van de fles op de vlek te plaatsen. Gebruik volgens de instructies op het etiket.mJames Vlekkenwonder werkt ca. 12 uur door. Laat de vlek drogen en indien nodig behandeling herhalen. James Vlekkenwonder is ook geschikt voor wol. Nádat de vlek is verdwenen, wordt het geadviseerd de behandelde plaats af te dekken met een vochtige badstof handdoek. Laat de handdoek drogen. Bij meubelstoffen verdeelt u James Vlekkenwonder op de vlek en daarnaast ook op een badstof handdoek waarmee u de vlek afdekt. Dit voorkomt waterkringen. Eventuele droogresten van James Vlekkenwonder kunnen door stofzuigen verwijderd worden.

  Als de geur van kattenurine blijft hangen, kun je overwegen om het tapijt professioneel te laten reinigen.

  Ongelukjes gebeuren, maar niet meerdere keren.

  Kattenpis op ongewenste plaatsen is ronduit vervelend, ongelukjes gebeuren, maar niet meerdere keren. Omdat wij niet de kennis hebben om je kat te trainen sturen wij je voor kattenbaktraining graag naar de website van Whiskas.

  Met James Vlekkenwonder kun je kattenurine verwijderen

  James vlekkenwonder

  Met James vlekkenwonder kun je kattenurine verwijderen, maar ook vlekken op basis van koffie, limonade, likeur, cola, cacao, vruchtensap, ketchup, zuivelproducten, gras, urine en watervlekken uit zowel tapijt als stoffen banken.

  News & updates

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »