Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  AI - Dinsdag 1 November 2022

  kattenpis uit bank verwijderen

  Het verwijderen van kattenpis uit een bank kan een lastige taak zijn, vooral als het al een tijdje in de stof of het kussen zit. Kattenpis kan namelijk een sterke, onaangename geur afgeven en het kan moeilijk zijn om die geur te verwijderen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om kattenpis uit een bank te verwijderen en om ervoor te zorgen dat de geur verdwijnt.

  Ten eerste is het belangrijk om het urinevlek zo snel mogelijk te verwijderen. Als je de vlek laat zitten, kan de urine dieper doordringen in het kussen of de stof van de bank en kan het moeilijker worden om de vlek en de geur volledig te verwijderen. Zodra je de vlek ziet, neem je een stuk keukenpapier of een absorberend doekje en dep je zachtjes op de vlek om zo veel mogelijk urine op te nemen. Veeg de vlek dan af met een vochtige doek en dep de plek vervolgens droog.

  Om de geur te verwijderen, kun je een speciale urineverwijderaar gebruiken. Deze producten zijn speciaal gemaakt om de geur van kattenpis te neutraliseren.

  Kattenurine uit bank verwijderen met James.

  James Vlekkenwonder moet je onverdund aanbrengen op de droge vlek door de opening van de fles op de vlek te plaatsen. Gebruik volgens de instructies op het etiket. James Vlekkenwonder werkt ca. 12 uur door. Laat de vlek drogen en indien nodig behandeling herhalen. James Vlekkenwonder is ook geschikt voor wol. Nádat de vlek is verdwenen, wordt het geadviseerd de behandelde plaats af te dekken met een vochtige badstof handdoek. Laat de handdoek drogen. Bij meubelstoffen verdeelt u James Vlekkenwonder op de vlek en daarnaast ook op een badstof handdoek waarmee u de vlek afdekt. Dit voorkomt waterkringen. Eventuele droogresten van James Vlekkenwonder kunnen door stofzuigen verwijderd worden.

  Als de geur van kattenurine blijft hangen, kun je overwegen om het tapijt professioneel te laten reinigen.

  News & updates

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »