Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    AI - Woensdag 7 December 2022

    impregneerspray leren bank

    Een leren bank behoeft regelmatig onderhoud om er goed uit te blijven zien en lang mee te gaan. Een manier om je leren bank te beschermen is door gebruik te maken van impregneerspray. Dit is een spray die je op het leer spuit en die ervoor zorgt dat het leer vuil en waterafstotend wordt. Zo kun je voorkomen dat je bank beschadigd raakt door vocht, zoals bijvoorbeeld door een omgevallen glas water of wijn.

    Impregneerspray is gemakkelijk aan te brengen. Het is belangrijk om de instructies op het product zorgvuldig te lezen en op te volgen om ervoor te zorgen dat je de spray op de juiste manier aanbrengt.

    Na het aanbrengen van de impregneerspray is het belangrijk om even te wachten tot het leer volledig is opgedroogd voordat je de bank weer gaat gebruiken. Zo kun je ervoor zorgen dat de spray goed intrekt en het leer optimaal beschermd is.

    In het algemeen is het aan te raden om je leren bank een keer per jaar te behandelen met impregneerspray voor leer om ervoor te zorgen dat het leer in goede staat blijft en langer meegaat. Zo kun je genieten van je mooie leren bank zonder je zorgen te hoeven maken over beschadiging door vocht.

    leer impregneerspray

    Leather Protector spray van Royal Furniture Care is gemaakt voor geschuurde leersoorten zoals nubuck, suède, vintage en pilotenleder.

     

    News & updates

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »