Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Leon - Maandag 1 April 2019

  Autobekleding reinigen

  Autobekleding reinigen; zo doe je het zelf.

  De bekleding van je auto reinig je eenvoudig zelf in een 3-tal stappen. Te beginnen met 1. stofvrij maken van de autobekleding, dan 2. reinigen autobekleding en vervolgens 3. berschermen tegen nieuwe vlekken en vuil door middel van een textielbeschermer. Deze blog is gericht op het reinigen van stoffen / textielen autobekleding. Voor het reinigen van lederen autobekleding volg een andere blogpost.

   

  Maak de autobekleding stofvrij

  Autobekleding reinigen begint met het stofvrij maken van van de bekleding. In het geval van textiel is het verstandig dit te doen door gebruik te maken van een stofzuiger, bijvoorbeeld een stofzuiger bij een autowasstraat. 

   

  Reinig de autobekleding

  Gebruik de textile cleantex voor het verwijderen van vervuiling en vlekken op basis van drank, voedingsmiddelen en af- en uitscheiding van mens en zoogdier. Dit product is uitermate geschikt voor het reinigen van autobekleding, daarnaast is het ook geschikt voor tapijt, gordijnen, boxsprings, tuinkussens en meubelstoffen. 

  Voor gebruik op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na drogen vergelijken. Het oppervlak of vlek inspuiten, eventueel licht borstelen. Laten inwerken alvorens op te nemen met een schone doek. Indien de vlek nog niet verdwenen is, kunt u de behandeling herhalen. 

   

  Bescherm de autobekleding tegen nieuw vuil en vlekken.

  De autobekleding reinigen is 1, maar om ook toekomstige vlekken te voorkomen is het verstandig om de gereinigde bekleding te impregneren met de textile protector spray. De Textile Protector Spray is een textielbeschermer die alle soorten textiel optimaal beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Het maakt de stoffen onzichtbaar vlekwerend en waterafstotend.

  Autobekleding reinigen met textile care kit

  Autobekleding reinigen in één set.

  Autobekleding reinigen in één reinigingsset, deze textile care kit set is naast het reinigen van autobekleding ook uitermate geschikt voor tapijt, gordijnen, boxsprings, tuinkussens en meubelstoffen.  De textile care kit is geschikt voor 2 á 3 zitplaatsen, waardoor je vaak aan 1 set al voldoende hebt.

   

  Verwijder onaangename geuren

  Naast vlekken en vuil ook last van onaangename geuren in de bekleding? Wel de vlekken verwijderd met cleantex en de textile protector, maar niet de geuren volledig uit de autobekleding gekregen? Textile Refresher muskeert de geur niet, het verwijdert onder andere geuren ontstaan door dranken, voedingsmiddelen en af- en uitscheiding van mens en zoogdier, vocht, schimmel, nicotine en rook van sigaretten, sigaren, brand.

   

  Anti statisch maken van de autobekleding

  Mocht de autobekleding ook statisch zijn dan is er een speciale spray om de autobekleding onstatisch te maken. De Textile Anti Static spray vermindert statische lading op autobekleding. Daarnaast is het ook geschikt voor tapijt, gordijnen, boxsprings en tuinkussens.

   

  Benoemde producten:
  Textile cleantex
  Textile protector spray
  Textile care kit
  Textile Refresher
  Textile Anti Static spray

  News & updates

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »