Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Leon - Zaterdag 1 Januari 2022

    James Kortingscode

    Wij hebben een doorlopende James kortingscode, vul james in bij de kortingscode in de winkelwagen en ontvang 5% korting* op alle James onderhoudsproducten op meubelonderhoud.nl. Deze kortingscode is ook in 2023 geldig.

    Bekijk het gehele assortiment van James.

    James Meubelonderhoud

    James is gespecialiseerd in onderhoud voor tapijt en karpetten en ook voor het onderhouden van harde vloeren zoals o.a. Laminaat, Vinyl, Lvt, Linoleum, PVC, Marmoleum, Rubber, Natuursteen, Kunststeen en Epoxyvloeren.

    Gratis James Vlekkenschijf

    Ontvang nu ook een gratis James Vlekkenschijf bij iedere bestelling op MeubelOnderhoud.nl. Een handige vlekkenschijf met advies voor verse en hardnekkige vlekken veroorzaakt door dranken, eetenswaren, cosmetica, vetten en olien, lichamelijke vlekken en overige vlekken. 

    Voorwaarden James kortingscode

    De James kortingscode is alleen geldig op James producten en niet geldig i.c.m. andere acties. De James Vlekkenschijf wordt gratis meegestuurd zolang de voorraad strekt, aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleent. De James kortingscode is ook in 2023 actief.

    News & updates

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »