Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Vetvlekken verwijderen

  Een ongelukje met olijfolie, boter of jus is zo gemaakt. Het gevolg is een ontsierende vetvlek op bijvoorbeeld uw leren bank, houten tafel of nieuwe tapijt. Maar hoe komt u er weer zo snel mogelijk vanaf? Vetvlekken verwijderen is helaas niet altijd even gemakkelijk. Ook is de ondergrond waarop de vlek zit van belang voor een effectief reinigingsproces. Gelukkig biedt onze webshop u doeltreffende producten die eenvoudig vetvlekken verwijderen uit leder, hout en stof.

  Vetvlekken verwijderen uit leder

  Leder bestaat er in vele soorten. Voor iedere vetvlek in dit materiaal is het belangrijk dat u eerst bepaalt om welk soort leder het gaat. Zo kunt u met de juiste producten aan de slag. Check daarom eerst uw ledersoort hier. Let wel op dat u de vlekverwijderaars eerst test op een klein en onopvallend oppervlak.

  Leather Power Cleaner: Voor vlekken in glad afgedekt, semi-aniline en pull up leder (met folielaag) kunt u het beste Leather Power Cleaner gebruiken. Bevochtig hiermee een katoenen doek en reinig het leder met lichte ronddraaiende bewegingen. Daarna hoeft u het alleen nog maar na te behandelen met een licht vochtige doek en een passend verzorgingsmiddel.

  Natural Leather Cleaner: Bij glad vol-aniline, wax of geolied leder is Natural Leather Cleaner uw juiste hulp. Dit product brengt u aan op een doek of spons, waarna u met lichte draaiende bewegingen en zachte druk het oppervlak reinigt. Is het leder opgedroogd, dan kunt u het nog even nabehandelen met een daarvoor bestemd verzorgings- of beschermingsmiddel. Ook bij geschuurd leder, zoals nubuck, suède en pilotenleder is Natural Leather Cleaner de oplossing. Maar let op: bij deze ledersoorten moet u na het vetvlekken verwijderen ook het oppervlak naborstelen en inspuiten met een beschermingsmiddel dat hiervoor geschikt. Is de vetvlek op het geschuurd leder erg sterk, probeer deze dan te verwijderen met een doekje met daarop een klein beetje wasbenzine.

  Leatherlook Clean & Care: Ook voor kunstleder bestaat er een goede oplossing om vetvlekken te verwijderen. U spuit met Leatherlook Clean & Care eenvoudig op de vlek en laat deze even inwerken. Daarna neemt u de oplossing op met een schone droge doek.

  Vetvlekken verwijderen uit hout

  Ook voor het vetvlekken verwijderen uit hout kunnen onze producten u uitstekend helpen. Hierbij is het niet van belang om wat voor soort hout het gaat, maar wel hoe deze is behandeld. U kunt hier nakijken om wat voor ondergrond het in uw geval gaat.

  Natural Wood Clenaer: Dit product is met name geschikt voor het vetvlekken verwijderen uit mat of glanzend gelakt hout. Ook kunt met Natural Wood Cleaner vetvlekken verwijderen uit hout dat met was of olie is behandeld of is afgewerkt met Teakfix. Let u wel op dat ieder soort, naast de behandeling met Natural Wood Cleaner, eventueel een speciale na- of extra behandeling nodig heeft. Dit kunt u uitgebreid nalezen in de gebruiksaanwijzing.

  Multi Cleaner: voor het vetvlekken verwijderen uit melamine of kunststof kunt u het beste Multiclean gebruiken Vetvlekken verwijderen uit onbehandeld hout is misschien wel het eenvoudigste. Hiervoor polijst u het getroffen oppervlak lichtjes met een stukje staalwol of Scotch-Brite richting de lengte van de houtnerf.

  Vetvlekken verwijderen uit textiel

  Is er met olie of vet gemorst over uw stoffen meubels of tapijt? Maakt u zich dan geen zorgen. Met onze handige James Vlekkenspraykunt u snel vetvlekken verwijderen op zowel natuurlijke als synthetische materialen. U spuit de spray eenvoudig op de vlek en laat deze vijf minuten inwerken. Daarna schraapt u met een lepel het losgekomen vuil weg. Vervolgens wrijft u met een badstoffen handdoek de resten uit uw stoffen meubelstuk of tapijt. Wilt u op allerlei soorten vlekken voorbereid zijn? Bestel dan onze James Startset, de Eerst Hulp bij vlekongelukken!

  Vetvlekken verwijderen met Meubelonderhoud.nl

  Op Meubelonderhoud.nl vindt u een uitgebreid assortiment producten voor vetvlekken verwijderen. Overigens bieden wij nog veel meer specialistische oplossingen voor het onderhoud van uw meubels. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »