Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Leon - Maandag 5 Juni 2023

    Meubelwas online bestellen bij MeubelOnderhoud.nl

    Je wilt je houten meubels in topconditie houden? Dan raden wij het gebruik van meubelwas aan. Meubelwas wordt ook wel boenwas genoemd en is te gebruiken op alle ongelakte houten oppervlakken zoals bijvoorbeeld ongelakte kasten en tafels. Het is wel van belang dat het hout oppervlak eerst is gereinigd / ontvet voordat de meubelwas wordt toegepast.

    Wood Antique Wax (meubelwas)

    De Wood Antique Wax is een hoogwaardige natuurlijke meubelwas voor hout, biedt bescherming en verzorging. De wax is geschikt voor het behandelen van ongelakte houten oppervlakken zoals kasten en tafels. Deze meubelwas is verkrijgbaar in naturel, middenbruin en donkerbruin. Geschikt voor alle houtsoorten.

    meubelwas
    meubelwas - 370ml

    Gebruik de meubelwas 2 tot 3 keer per jaar.

    Wij adviseren de meubelwas 2 tot 3 keer per jaar te gebruiken. Vooraf reinigen en ontvetten met de Natural Wood Cleaner van Royal Furniture Care. Zowel de meubelwas als de cleaner altijd op een onopvallende plaatse testen op kleurechtheid en bestendigheid. De Antique Wax zelf moet je dun aanbrengen met een doek of een kwast. Na circa 2 uur drogen kun je het uitwrijven / opborstelen tot de gewenste glans. Pas na het drogen vergelijken.

    Hout onderhoud

    In algemene zin gaat goed onderhouden hout langer mee. MeubelOnderhoud.nl heeft voor alle afwerkingen de juiste hout onderhoudsmiddelen. Kom je er niet uit? Vraag het dan onze klantenservice of laat hieronder een bericht achter.

    News & updates

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »