Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Leon - Dinsdag 22 Juni 2021

  Kattenpis verwijderen

  Zelf kattenpis verwijderen uit je bank of uit het tapijt?

  Dat kan zeker. Als de kat net geplast heeft is het wellicht nog op te lossen zonder extra schoonmaakmiddelen. Zit de urine van de kat al langer in het tapijt of in de stoffen bank? Ook dan hebben wij een oplossing om de kattenpis te verwijderen.

  Mijn kat heeft net geplast, help mij de kattenpis verwijderen.

  Als de urine van de kat nog nat is dan raden wij aan om zo snel mogelijk onderstaande stappenplan op te volgen.

  1. Direct een badstof handdoek natmaken met koud water, uitwringen en op de urinevlek plaatsen.
  2. Laat de badstof handdoek liggen zonder te kijken. Als de handdoek verzadigd is, deze vervangen tot de vlek niet meer afgeeft. Laat dan de handdoek liggen tot deze droog is.
  3. Als er na de behandeling vlekken achterblijven, laat deze dan drogen en vervolg de behandeling dan met James vlekkenwonder. (zie onderstaande oplossing).

  Oudere kringen en geur van kattenpis verwijderen

  Is de kattenurine opgedroogd? Dan kun je met behulp van James vlekkenwonder de kringen uit het tapijt of uit de stoffenbank verwijderen. Test de vlekkenwonder altijd op een onopvallende plaats op kleur en materiaalbestendigheid. James vlekkenwonder werkt nog ca. 12 uur door. Laat de vlek drogen en indien nodig de behandeling herhalen. Lees de volledige instructies op het etiket van de vlekkenwonder.

  Ongelukjes gebeuren, maar niet meerdere keren.

  Kattenpis op ongewenste plaatsen is ronduit vervelend, ongelukjes gebeuren, maar niet meerdere keren. Omdat wij niet de kennis hebben om je kat te trainen sturen wij je voor kattenbaktraining graag naar de website van Whiskas.

  Met James Vlekkenwonder kun je kattenpis verwijderen

  James vlekkenwonder

  Met James vlekkenwonder kun je kattenpis verwijderen, maar ook vlekken op basis van koffie, limonade, likeur, cola, cacao, vruchtensap, ketchup, zuivelproducten, gras, urine en watervlekken uit zowel tapijt als stoffen banken.

  News & updates

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »