Top 3 leer onderhoud

Top 3 leer onderhoud

Onderstaand treft u de top 3 meest verkochte leeronderhoudsmiddelen op meubelonderhoud.nl aan.

Leren meubels staan vaak in een droge ruimte en soms zelfs in direct zonlicht. Dat is niet optimaal voor het leer. Door leer te behandelen met een speciale leer-creme blijft het soepel en mooi op kleur. Goed leer onderhoud zorgt er dus voor dat u langer plezier van uw meubels heeft.

Het leeronderhoudsmiddel dat u dient te kiezen is afhankelijk van het leertype. Gedekverfd leer is het meest verkochte leer voor meubels in Nederland. Indien u niet weet welk leer soort u heeft kunt u dit vinden op onze keuzehulp voor leer onderhoud pagina. Onderstaand treft u de top 3 meest verkochte leeronderhoudsmiddelen van meubelonderhoud.nl aan.

 

Leerbijwerkstift

3. Leer bijwerkstift

Professionele leer bijwerkstift voor het eenvoudig corrigeren van kleurbeschadigingen staat op de derde plek in onze top 3 leer onderhoud. Deze leer bijwerkstift is bruikbaar voor alle leersoorten en verkrijgbaar in maar liefst 24 kleuren. Het is eenvoudig bruikbaar door de kleurbeschadiging egaal in te kleuren en eventueel licht egaliseren met de vingers of een sponsje.

Leer beschermingsspray

2. Leer beschermingsspray voor geschuurde leersoorten

Leather Protector Spray is een lederbeschermer speciaal voor geschuurde ledersoorten zoals nubuck, suède, vintage en pilotenleer. Beschermt optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Vloeistoffen kunnen eenvoudig opgedept worden zodra het leer is behandeld met Leather Protector Spray.

 

Leather Care & Color

1. Leeronderhoud bij kleine beschadigheden en kleurverlies.

Leather Care & Color is het meest verkochte leer onderhoud. Dit leeronderhoudsmiddel is verkrijgbaar in maar liefst 34 kleuren, inclusief kleurloos.

Voor nieuw leder is Leather Care & Color in kleurloos een ideaal verzorgingsproduct. Pas als er kleine beschadigingen (haarscheurtjes, krasjes, enz.) ontstaan of het leder begint z’n kleur enigszins te verliezen, dan de behandeling voortzetten met Leather Care & Color in een bijpassende kleur. Dit geldt ook voor kleuren die flets of “grijsachtig/wit” zijn geworden.

•    kleurherstellende werking (frist de kleur van het leder op).
•    Het voedt en houdt het leder zacht en soepel.
•    Biedt lichte bescherming (vormt een microscopisch dun beschermlaagje).
•    Beschermt tegen UV-straling (zonlicht).
•    Verlengt de levensduur.
•    Houdt leder langer mooi (ook qua kleur).
•    Geschikt voor alle leersoorten, maar NIET voor geschuurde/velours leersoorten zoals nubuck, suède of pilotenleder.

Compete leeronderhoudsset

Complete leeronderhoudsset

De complete leeronderhoudssets hebben wij niet meegenomen in de top 3. Er zijn diverse onderhoudssets voor leer te verkrijgen op MeubelOnderhoud.nl. Voor elk leertype is er een eigen set beschikbaar. Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het optimaal reinigen, voeden en beschermen van leer. Het biedt bescherming tegen o.a. vocht, huidvet, transpiratie, vuil en UV-straling. De algemene leather care kit is het meest verkocht in de categorie leer onderhoudssets. De algemene leather care kit is niet te gebruiken op geschuurd/geborsteld leder, zoals nubuck en suède. Voor deze leersoorten is er een andere set namelijk de leather care kit brushed leather.

 

 

Reacties

 1. Alida Hagenaars Alida Hagenaars

  Hallo
  ik zou graag van uw een reactie willen horen
  ik heg een leder bankstel in de kleur karamel
  maar die kleur kan ik niet vinden
  is die er wel
  ik zou dat graag van uw willen horen mvg Alida

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.