Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  L. Jansen - Vrijdag 24 Februari 2017

  Old Saddle Wax wordt vervangen door Leather Care & Color

  Bekijk hier leather care & color.

  Bekijk hier alle Saddle leer producten

   

  Productinformatie leather care & color
  Een onderhoudsmiddel en bijkleurmiddel op basis van een wasemulsie voor schapenleder en “Old Saddle” leer.
  Verkrijgbaar in de kleuren bordeaux, lichtbruin, middenbruin, donkerbruin, roodbruin, donkerblauw, olijfgroen en zwart.
  Old Saddle Wax camoufleert kleine krasjes, biedt lichte bescherming, verlengt de levensduur en frist het leder compleet weer op. Old Saddle Wax voedt het leer, geeft bescherming tegen o.a. transpiratievocht, verlengt de levensduur van het leer en heeft een licht kleurherstellende werking (tijdelijk).
  Old Saddle Wax is ook geschikt voor het onderhoud van bruin gedekverfd leer of semi-aniline leer. Bij het maken van de juiste kleurkeuze behoeft de kleur van de Old Saddle Wax niet 100% aan te sluiten bij de kleur van het leer. Uiteraard moet de gekozen kleur wel enigszins in de buurt komen.

  Verwerkingsadvies
  Gedekverfd leer of semi-aniline leer indien nodig eerst voorbehandelen met Lederrein. Bij gebruik op schapenleer of “Old Saddle” leer voorbehandelen met Natural Leather Cleaner.
  Old Saddle Wax met een zachte schone doek dun aanbrengen op het droge leder en goed over het oppervlak verdelen. Kleine oppervlakken behandelen en direct goed uitwrijven. Het leer wordt direct donkerder van kleur, maar na droging (ongeveer 30 minuten) verdwijnt dit.
  Na droging nog even met een schone doek nawrijven. Indien nodig de behandeling nogmaals herhalen. Schapenleder en “Old Saddle” leer ongeveer 4 tot 6 keer per jaar dun onderhouden.

   

  Old Saddle Wax is niet langer leverbaar. Dit artikel is door Oranje Furniture Care uit het assortiment gehaald. Leather care & color is het alternatief.

  News & updates

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »