Home     Bijenwas 180 ml pot
Bijenwas 180 ml pot

Bijenwas 180 ml pot


Vaste bijenwas in de kleuren naturel of bruinBijenwas  180 ml pot


 

Productinformatie
Een echte ouderwetse bijenwas met in glazen potjes, gemaakt op basis van o.a. natuurlijke bijenwas en terpentijn. Leverbaar in de kleuren naturel (kleurloos) en bruin.
Deze vaste was is vooral geschikt voor alle houten meubelen met een wasafwerking. Bijenwas kan eventueel ook heel dun over een gelakt houten meubel, echter het onderhoudsadvies bij gelakt houten meubelen is bij voorkeur Elite polish of Meuboline.
Bijenwas frist het meubelstuk weer compleet op, camoufleert kleine oneffenheden of beschadigingen en laat een beschermend waslaagje achter. Ook zal het meubel zijn mooie glans weer terugkrijgen. Voor donkere houtsoorten is er een bruine bijenwas en voor de lichtere houtsoorten is er een naturel kleur (kleurloos).

Verwerkingsadvies
Het te behandelen oppervlak dient schoon te zijn. Indien nodig, vervuilde waslagen eerst reinigen met Woodclean intensieve houtreiniger . Dit om te voorkomen dat de vervuilde waslaag zich vermengd met de nieuwe (schone) waslaag.
De was op het oppervlak aanbrengen met een harde borstel, doek of kwast. Beter twee dunne lagen aanbrengen dan één dikke laag. Bij voorkeur de was 2 uur laten drogen alvorens u de laag opborstelt (met een zachte borstel of een doek) tot de gewenste glansgraad. Behandeling maximaal 2 tot 3 keer per jaar herhalen.

Vlekken
Vlekken het liefst direct verwijderen met een tissue of doekje. Blijvende vlekken trachten te verwijderen met een doekje dat bevochtigd is met Woodclean intensieve houtreiniger . Het behandelde oppervlak dan wel weer dun nabehandelen met Bijenwas.
Hardnekkige vlekken of kringen in het meubel trachten te verwijderen met een zeer fijn staalwolletje of schuursponsje (eventueel in combinatie met Woodclean). Daarna altijd weer nabehandelen met Bijenwas!

 

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen
  • Bijenwas - naturel

    Euro 8.95 
  • Bijenwas - bruin

    Euro 8.95