Oranje BV header
MeubelOnderhoud & Oranje BV
Meubelonderhoud.nl is een webwinkel met producten van Oranje Bv. Oranje BV is de specialist op gebied van Meubelverzorgingsmiddelen, zoals reinigers, repartiemiddelen en middelen voor bescherming van uw meubelen. Oranje BV is één van de bekendste leveranciers uit Nederland en verkoopt ook in België en Duitsland. De onderhoudsproducten van Oranje BV worden in hen eigen laboratium ontwikkeld en in hun eigen fabriek te Oldenzaal gefabriceerd. Oranje BV is gespecialiseerd in leder, hout en meubelstof.

Kijk direct bij Leer Onderhoud, Hout Onderhoud, Meubelstof Onderhoud.

MeubelOnderhoud & James
Naast de uitgebreide productlijn van Oranje Furniture Care verkoop MeubelOnderhoud.nl ook de top producten van James. James staat bekent als vlekkenverwijderaar voor o.a. vetten, olie, rode wijn en vele andere veel voorkomende vlekken. U vindt de onderhouds middelen van James onder het kopje "Meubelstof onderhoud".

Bekijk direct James Vlekkenwonder, James Vlekkenspray, James startset

MeubelOnderhoud & LCK
Leather Care Keller is met name bekend door de merken Keralux en Puratex. Doordat wij nu de beste producten van 3 leveranciers hebben samengebracht op 1 website is de keuze reuze en is er voor elk probleem een oplossing te vinden.

Nieuw op MeubelOnderhoud.nl
Leather Care and Color.

Lederplus wordt vervangen door Leather Care and Color. Lederplus is compleet vernieuwd en heeft daarom een nieuwe naam gekregen. Na jarenlange product-ontwikkeling is de Leather Care and Color nu voorzien van UV-filters. Daarnaast zorgt Leather Care and Color voor een beter kleurherstel dan de voorganger, Lederplus.

Leather Care and Color is in dezelfde kleuren verkrijgbaar als Lederplus voorheen was. 

Bekijk direct Leather Care and Color
Leather Care & Color
Vilt en Meubelglijders

Zorg ervoor dat uw meubelen voorzien zijn van meubelvilt, zodat ze niet krassen op de vloer en gemakkelijker over de ondergrond glijden. Vilt beschermt uw parket, laminaat, vinyl, natuursteen of glasplaten. Het vilt is eenvoudig aan te brengen onder kasten, stoel- en/of tafelpoten. Een prettige bijkomstigheid is dat vilt geluiddempend en isolerend werkt. Vilt is ook te gebruiken voor accessoires, zoals bloempotten en beelden, om krassen te voorkomen op tafels en dressoirs.

Bekijk direct Vilt en Meubelglijders
meubelvilt