Home     Leather protection set per set
Leather protection set per set

Leather protection set per set


Complete set incl. reiniger en beschermer. Verkrijgbaar in middel & grote set.5 sterren op basis van 4 reviews

5 stars

 

Product is verbeterd en heeft een nieuwe naam: Leather Care Kit

Productinformatie
Universele verzorgingsset voor het onderhouden, beschermen en reinigen van vele soorten leer. Complete set voor onderhoud, bescherming en reiniging. De set bevat een flesje kleurloze Leer Beschermer, een flesje Leer Reiniger en een spons .

Een complete set voor het totale onderhoud van verschillende soorten leer. De producten uit deze set zijn geschikt voor het reinigen, voeden en optimaal beschermen van gedekverfd leer, semi-aniline leer en gladde volaniline leersoorten (niet voor Nubuck, Suède, Wax-leder of Pull Up leer).

Leder Reiniger is een grondig mild reinigingsmiddel op waterbasis waarmee vlekken uit leer kunnen worden gehaald. Tevens reinigt u het gehele meubel met Leder Reiniger, voordat u het meubel voorziet van een nieuwe beschermlaag met Leder Beschermer. Leder Beschermer is een kleurloos voedend en beschermend onderhoudsmiddel (op waterbasis). Door de voedende bestanddelen blijft het leer zacht en soepel. Tevens blijft er een microscopisch dunne beschermlaag achter op het leer. Dit zorgt ervoor dat het leer vet- en vlekwerend wordt, waardoor vlekken (op basis van water, olie en vet) en oppervlakkige vervuiling minder de kans krijgen om in het leer te trekken. Bij een nieuwe onderhoudsbeurt zal Leder Reiniger ervoor zorgen dat deze vervuilde beschermlaag wordt verwijderd, waardoor er weer een schoon oppervlak ontstaat. Uiteraard weer nabehandelen met Leder Beschermer!

Verwerkingsadvies
Vooraf het leer altijd eerst reinigen met Leder Reiniger. Leder Reiniger op een polyether spons aanbrengen en vervolgens enkele malen knijpen in de spons totdat er schuim ontstaat. Hiermee reinigt u het leer. Vervolgens met een doek het gereinigde oppervlak droogwrijven. Daarna met een schone niet pluizende doek de Leder Beschermer dun opbrengen en met draaiende bewegingen goed verdelen.
Dit 15 minuten laten drogen en vervolgens nog even rustig nawrijven. Reiniging en bescherming 3 x per jaar herhalen.

Extra info
Vlekken kunnen verwijdert worden met Leder Reiniger. Na iedere reiniging opnieuw Leder Beschermer aanbrengen omdat de beschermlaag door het gebruik van Leder Reiniger wordt aangetast.

Product is verbeterd en heeft een nieuwe naam: Leather Care Kit

 

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen
  • Leather protection set - middel set set a 2 x 150ml

    Euro 18.95 
  • Leather protection set XL - grote set set a 2 x 250ml

    Euro 24.95 

Aantal reviews: 4
Gemiddelde beoordeling: 5 stars

4 stars | 2011-09-20 | Sebastiaan

Leather protection set grootGoed product, het leer wordt na de behandeling weer perfect soepel
en schoon.

5 stars | 2012-06-23 |

Een aanrader.Ongetwijfeld, perfect spul.

5 stars | 2012-10-24 | Linda

Leer protectorIk gebruik het al jaren, erg tevreden.

5 stars | 2013-08-20 | MM Voorschoten

Leather protection setUitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Fantastisch produkt : het leer weet zich hiermee zelfs te herstellen nadat hond mede gebruik heeft gemaakt van de bank!